Péter, Gábor (2020) Élesztőgombák jelentősége az élelmiszeriparban, régi és új fajok. Doctor of the Hung. Acad. of Sci. thesis, Szent István Egyetem.
|
Text (Doktori értekezés tézisei)
dc_1731_20_tezisek.pdf Download (373kB) | Preview |
|
|
Text
dc_1731_20_doktori_mu.pdf Download (4MB) | Preview |
|
|
Text
Péter Gábor_oppvel_Biacs Péter.pdf Download (242kB) | Preview |
|
|
Text
Péter Gábor_oppvel_Stipiczki Mátyás.pdf Download (73kB) | Preview |
|
|
Text
Péter Gábor_oppvel_Varga László.pdf Download (194kB) | Preview |
|
|
Text
Péter Gábor_válasz_Biacs Péter.pdf Download (485kB) | Preview |
|
|
Text
Péter Gábor_válasz_Sipiczki Mátyás.pdf Download (502kB) | Preview |
|
|
Text
Péter Gábor_válasz_Varga László.pdf Download (494kB) | Preview |
|
Text
Péter Gábor bírálóbizottságának értékelése.docx Download (13kB) |
||
Text
Péter Gábor bírálóbizottsága.docx Download (12kB) |
Item Type: | Thesis (Doctor of the Hung. Acad. of Sci.) |
---|---|
Additional Information: | Doktori pályázat eljárásra bocsátva (2020. június 26.) védés engedélyezés: 2021. november 9., védés kitűzve: 2021. április 7., a védés időpontja: 2021. május 12., 11 óra, a védés helye: ZOOM tárgyaló a cím odaítélése: 2021. június 25. |
Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia |
Depositing User: | Marianna Duschenka |
Date Deposited: | 29 Jun 2020 14:35 |
Last Modified: | 04 Aug 2021 08:03 |
URI: | https://real-d.mtak.hu/id/eprint/1244 |
Actions (login required)
Edit Item |