REAL-d

Élesztőgombák jelentősége az élelmiszeriparban, régi és új fajok

Péter, Gábor (2020) Élesztőgombák jelentősége az élelmiszeriparban, régi és új fajok. Doctor of the Hung. Acad. of Sci. thesis, Szent István Egyetem.

[img]
Preview
Text (Doktori értekezés tézisei)
dc_1731_20_tezisek.pdf

Download (373kB) | Preview
[img]
Preview
Text
dc_1731_20_doktori_mu.pdf

Download (4MB) | Preview
[img]
Preview
Text
Péter Gábor_oppvel_Biacs Péter.pdf

Download (242kB) | Preview
[img]
Preview
Text
Péter Gábor_oppvel_Stipiczki Mátyás.pdf

Download (73kB) | Preview
[img]
Preview
Text
Péter Gábor_oppvel_Varga László.pdf

Download (194kB) | Preview
[img]
Preview
Text
Péter Gábor_válasz_Biacs Péter.pdf

Download (485kB) | Preview
[img]
Preview
Text
Péter Gábor_válasz_Sipiczki Mátyás.pdf

Download (502kB) | Preview
[img]
Preview
Text
Péter Gábor_válasz_Varga László.pdf

Download (494kB) | Preview
[img] Text
Péter Gábor bírálóbizottságának értékelése.docx

Download (13kB)
[img] Text
Péter Gábor bírálóbizottsága.docx

Download (12kB)
Item Type: Thesis (Doctor of the Hung. Acad. of Sci.)
Additional Information: Doktori pályázat eljárásra bocsátva (2020. június 26.) védés engedélyezés: 2021. november 9., védés kitűzve: 2021. április 7., a védés időpontja: 2021. május 12., 11 óra, a védés helye: ZOOM tárgyaló a cím odaítélése: 2021. június 25.
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
Depositing User: Marianna Duschenka
Date Deposited: 29 Jun 2020 14:35
Last Modified: 04 Aug 2021 08:03
URI: https://real-d.mtak.hu/id/eprint/1244

Actions (login required)

Edit Item Edit Item